Jobba med oss

Läs mer

Jobba med oss på någon av våra orter

Etik och moral är för oss på Brand & Riskanalys inte bara floskler utan något vi jobbar aktivt med. Det måste vi ju, vi är ju verksamma i en bransch som hanterar såväl personsäkerhet som höga egendomsvärden. Detta ställer unika krav på vårt arbete och på dig som medarbetare. Vi är i dagsläget ett R-licensierat företag, det tycker vi är en god början. Vi behöver förstärkning på samtliga kontor så oavsett om du föredrar skog, skärgård, fastland eller ö-liv har vi platsen för dig via våra kontor i Växjö, Karlskrona och Kalmar!

Jobba hos Brand och Riskanalys

Vilka är vi?

Brand- och Riskanalys är ett renodlat brandkonsultföretag som verkligen kan erbjuda dig det lilla företaget i det stora sammanhanget. Vi utgör ett fritt och självständigt dotterbolag inom BST-koncernen. För dig innebär detta att vi först och främst kan ge dig det lilla företagets småskaliga fördelar. Tillsammans med våra systerbolag summerar vi dock till ett av Sveriges största brandkonsultföretag. Här finns både erfarenhet och spetskompetens som är ledande i landet! Vårt arbetssätt är omtyckt bland både kunder och medarbetare och nu behöver vi bli fler som hjälps åt!

Vi är intresserade av

  • Både dig som är brandingenjör och har några års arbetslivserfarenhet, men också dig som kanske precis har tagit din brandingenjörsexamen och är i början på din karriär
  • Bakgrund inom räddningstjänst, försäkringsbransch, industri eller annat relevant område är meriterande. Tidigare erfarenhet som konsult är inte ett krav men också meriterande.

Oavsett bakgrund tror vi att du är trygg som person och i din yrkesroll, ansvarstagande för eget arbete och intresserad av problemlösning för våra kunders räkning. Om du inte är där idag så hjälper vi dig att bli självständig handläggare och uppdragsansvarig för egna projekt.

Vid intresse ta kontakt med

Håkan Sanglén

070-398 91 11

Därför ska du jobba hos oss

Det lilla företaget i det stora

Vi är ett fritt och självständigt dotterbolag inom BST-koncernen. Detta innebär det lilla företagets småskaliga fördelar, tillsammans med våra systerbolag har vi dock stor erfarenhet och spetskompetens.

HETTA

Företagets ledord är Hög kompetens, Engagemang, Trovärdighet, Tydlighet och Ansvar vilket vi eftersträvar och arbetar efter såväl internt som externt. Vi hjälps åt och stöttar varandra samt ser till att rätt person är på rätt plats i rätt projekt.

Kollektiv resultatlön

Förutom marknadsmässig grundlön och bra förmåner tycker vi om att jobba tillsammans varför vi tillämpar kollektiv resultatlön. För den som vill och kan jobba lite extra finns även möjlighet till individuell bonus.

Aktivt arbete med etik och moral

Vi är verksamma i en bransch som hanterar såväl personsäkerhet som stora egendomsvärden. Att tillämpa ett aktivt arbetssätt i frågor som etik och moral är därför en självklarhet. Brand & Riskanalys är ett R-licensierat företag.

Brandingenjör