Jobba med oss

Läs mer

Våra kontor

Brand & Riskanalys finns representerade i hela sydöstra Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Kalmar, men vi har även kontor i Växjö och Karlskrona. Vi har medvetet placerat våra kontor centralt så man lätt ska kunna ta sig till och från sin arbetsplats men också för ett smidigt samarbete mellan kontoren, oavsett färdmedel.

Kontor i Kalmar

I Kalmar finns många historiska byggnader som varsamt renoverats, så som Kalmar slott. Ett annat exempel är Domkyrkan, som idag är en av norra Europas bäst bevarade barockkyrkor. Innanför de gamla vallgravarna och befästningsverken, på Norra Långgatan 1 hittar ni vårt huvudkontor. Vår kontorsansvarige Ludvig med kollegor bjuder gärna på en kopp kaffe om ni har vägarna förbi.

Besök oss här:

Norra Långgatan 1

image 1 image 2
image 1 image 2

Kontor i Växjö

Växjö – en universitetsstad med ”nära” som nyckelord. Här jobbar kommunen tillsammans med både invånare och företag för en bättre miljö och minskad klimatpåverkan. Ett stenkast från både Stortorget och Växjö Centralstation ligger vårt kontor på Kronobergsgatan 4. Här träffar ni vår kontorsansvarige Tobias och kollegorna i Växjö med omnejd.

Besök oss här:

Kronobergsgatan 4

Kontor i Karlskrona

Karlskrona är en örlogsstad med mycket skärgårdskänsla och välbevarad historia. Precis vid havet och Karlskrona centralstation ligger vårt kontor i World Trade Center-huset på Blekingegatan 1. En trappa upp finner ni vår VD och tillika kontorsansvarig för Karlskronakontoret. Just nu söker vi personal till Karlskrona, kolla in Jobba med oss och ansök idag!

Besök oss här:

Blekingegatan 1

image 1 image 2
Brandingenjör