Kontorsansvarig, Karlskrona!

Brand- och Riskanalys är ett renodlat brandkonsultföretag som kan erbjuda dig det mindre företaget i det stora sammanhanget. Vi utgör ett fristående och självständigt dotterbolag inom BST-koncernen. För dig innebär detta att vi först och främst kan ge dig det lilla företagets småskaliga fördelar med korta beslutsvägar och högt till tak. Tillsammans med våra systerbolag summerar vi dock också till ett av Sveriges största brandkonsultföretag och här finns både erfarenhet och spetskompetens som är ledande i landet!

Vårt arbetssätt är omtyckt, både bland kunder och medarbetare, och nu behöver vi bli fler som hjälps åt i Blekinge. Vi är för närvarande involverade i stora och intressanta projekt i området som visar stor tillväxtpotential!

Vi söker nu en kontorsansvarig till Karlskrona som tillsammans med vår VD, också huvudsakligen placerad i Karlskrona, samt företagets företagsledning kan vidareutveckla vårt engagemang inom Blekingeregionen. Som kontorsansvarig kommer du även utgöra en del av företagets ledningsgrupp.

Vi är intresserade av dig som är brandingenjör eller har motsvarande bakgrund och har några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet som konsult i en liknande roll är meriterande, men inte en förutsättning. Även erfarenhet från räddningstjänst, försäkringsbransch, industri eller annat relevant område är intressant.

Oavsett bakgrund är det viktigaste att du är trygg och självständig som person och i din yrkesroll. Som kontorsansvarig förväntas du utgöra företagets ansikte utåt samt arbeta som ledande uppdragsansvarig. Du kommer även vara en nyckelperson i företagets arbete med marknadsföring inom regionen samt övergripande delaktig i frågor såsom tillväxt och utveckling inom företaget i stort.

Vi erbjuder flexibla arbetsmöjligheter och möjligheten att framöver, med stöttning av ledningen, bygga ditt egna team av medarbetare på plats. Vi värdesätter en varaktig balans mellan arbete och fritid och vi gillar att arbeta tillsammans. Därför tillämpar vi ett kollektivt bonussystem, marknadsmässig ersättning och bra förmåner.

Etik och moral är inte bara tomma ord för oss på Brand & Riskanalys utan något vi hela tiden arbetar aktivt med. Detta är en grundsten i vårt arbete, vi är ju verksamma i en bransch som hanterar såväl personsäkerhet som mycket höga egendomsvärden. Vi är i dagsläget ett R-licensierat företag, det tycker vi är en god början.

Vid intresse hör av dig till Håkan Sanglén på 070-398 91 11 eller hakan@brandrisk.se

Telefon

Brandingenjör