Kom och utvecklas med oss!

Brand- och Riskanalys är ett renodlat brandkonsultföretag som verkligen kan erbjuda dig det lilla företaget i det stora sammanhanget. Vi utgör ett fritt och självständigt dotterbolag inom BST-koncernen. För dig innebär detta att vi först och främst kan ge dig det lilla företagets småskaliga fördelar. Tillsammans med våra systerbolag summerar vi dock till ett av Sveriges största brandkonsultföretag. Här finns både erfarenhet och spetskompetens som är ledande i landet!

Vårt arbetssätt är omtyckt bland både kunder och medarbetare och nu behöver vi bli fler som hjälps åt! Vi söker därför både dig som är brandingenjör och har några års arbetslivserfarenhet, men också dig som kanske precis har tagit din brandingenjörsexamen och är i början på din karriär. Tidigare erfarenhet som konsult är inte ett krav, bakgrund inom räddningstjänst, försäkringsbransch, industri eller annat relevant område är minst lika meriterande. Vetgiriga som vi är vill vi ju gärna ta till oss intryck och erfarenheter från andra branscher än enbart vår egen.

Oavsett bakgrund tror vi att du är trygg som person och i din yrkesroll, ansvarstagande för eget arbete och intresserad av problemlösning för våra kunders räkning. Om du inte är där idag så hjälper vi dig att framöver bli självständig handläggare och uppdragsansvarig för egna projekt. Bristfällig humor? Bara lugn, vi lovar att vi hjälper dig med det också! Om du är specialist inom något område inom brandskydd idag, grattis! Då ser vi till att du får jobba med det! Om du inte riktigt är specialist-typen, inga problem! Vi har såna också, då hjälps vi helt enkelt åt att hitta något kul för just dig!

Etik och moral är för oss på Brand & Riskanalys inte bara floskler utan något vi jobbar aktivt med. Det måste vi ju, vi är ju verksamma i en bransch som hanterar såväl personsäkerhet som höga egendomsvärden. Detta ställer unika krav på vårt arbete och på dig som medarbetare. Vi är i dagsläget ett R-licensierat företag, det tycker vi är en god början.

Vi behöver förstärkning på samtliga kontor så oavsett om du föredrar skog, skärgård, fastland eller ö-liv har vi platsen för dig via våra kontor i Växjö, Karlskrona och Kalmar!

Vid intresse hör av dig till Håkan Sanglén på 070-398 91 11 eller hakan@brandrisk.se

Telefon

Brandingenjör