Jobba hos oss

Vi söker flera brandingenjörer som vågar lite mer! Är du självständig och driven med höga ambitioner? Då är sydöstra Sveriges största brandkonsultföretag en given plats för dig.

Jobbet som brandingenjör på Brand & Riskanalys innebär såväl personliga som yrkesmässiga möjligheter tillsammans med kollegor som bjuder på bra gemenskap och samanhållning. Brand & Riskanalys arbetar med flera stora intressanta byggprojekt som sträcker sig flera år framåt i tiden. Det betyder att du kommer att utvecklas inom både brandteknisk dimensionering, projektledning och ledarskap.

Vi erbjuder dig en introduktionsutbildning, personligt mentorskap och en flerårig utbildningsplan som innehåller fördjupande kunskaper inom analytisk dimensionering, ventilationsbrandskydd, konstruktion, sprinkler, brandlarm och byggnadsteknisk lagstiftning. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning för dig så att du får en bra balans mellan arbete och fritid. Är du en av dem som vågar?

Ansökan

Maila din ansökan med CV och referenser till ingemar@brandrisk.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Har du frågor/funderingar om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Ingemar Aspegren på telefonnummer 0480-100 92.

Telefon

Brandingenjör